[ICTS Nieuws] Enkele aankondigingen

  • Beste leden,


    Hierbij wil ik jullie verscheidene nieuwtjes mededelen. We blijven namelijk streven naar vooruitgang en dit willen we ook laten zien. Dus hier gaan we:


    Nieuwe hoofd-moderators
    Per vandaag zullen @Victor en @J.Rijdes promoveren tot hoofd-moderator! We vinden dat beide collega's goed actief bezig zijn met ICTS en streven naar vooruitgang. Er is ook geruime tijd een leegte op de positie van hoofd-moderator, voorheen super-moderator. Wens ze succes!


    Wat betekent dit voor jullie?
    Vanaf heden betekent het dat jullie naar hen kunnen toewenden indien jullie problemen ondervinden met één van de andere moderators.


    L.Kok en Cas zullen het team verlaten
    Wegens opgegeven privé redenen kunnen beide leden helaas niet actief meer hun verantwoordelijkheden op zich nemen als moderator. We zijn blij dat we alsnog een tijd goed hebben kunnen samenwerken en zien dan ook met spijt toe dat ze vertrekken. Het ga ze goed!


    Als dank voor hun inzet ontvangen beide ook de status van elite-lid.


    Nieuwe regels:
    Vandaag of morgen zullen nieuwe regels in werking treden. We hebben soms gemerkt dat enkele regels mogelijk te streng of juist te vrijgevig zijn. Niet specifiek genoeg of juist te breed. Ook hebben we regels toegevoegd en verwijderd. Allemaal om voor een betere sfeer te zorgen waar iedereen zich prettig in kan voelen zonder zich onjuist bejegend te voelen.


    Samengevat bevatten de wijzigingen voor het grote deel verfijningen om tot een meer professionele reglement te komen. Een zo'n volledig en billijk mogelijk reglement zonder de leden te benadelen of te overspoelen met regeltjes.


    Hou daarom de regels in de gaten en neem alles nogmaals goed door. Het kan nooit kwaad om goed de regels te bekijken.


    Dislikes is afgeschaft
    We hebben ervaren dat men soms misbruik maakt van de dislike functie. Dit komt niet altijd positief over bij mensen en we willen uiteraard een positieve community zijn. Om die reden is dan ook deze functie eruit gehaald. Nu kun je enkel en alleen nog aangeven hoe positief je iemand zijn of haar bericht vind!


    We zijn op zoek naar nieuwe moderators!
    Vanwege het vertrek en de promotie van enkele collega's achten wij genoodzaakt te zijn om nieuwe moderators aan te stellen. Wij willen namelijk voldoende kracht hebben om het forum te handhaven en voor een gezellige sfeer te zorgen. Wij zullen daarom dan ook binnenkort een sollicitatie ronde houden. Iedereen zal de mogelijkheid krijgen om zich aan te melden. Hoeveel wij zullen aannemen zal afhangen van hoeveel wij nodig achten in combinatie met de kwaliteit van de sollicitanten. Binnenkort zullen jullie hier meer over horen. Bereid je in ieder geval alvast voor!



    Hartelijk dank voor het lezen en nog veel plezier hier! Laat gerust je mening of feedback achter, dat wordt altijd wel gewaardeerd!


    Met vriendelijke groet,
    Tim
    Namens het ICTScripters team

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!