Posts by Jerre

    M. Martens,


    Leuk daat je zoveel vertrouwen hebt in de leden maar ik en scripting gaat niet samen :)


    Mijn idee gaat inderdaad vertrekkend uit een social site maar dan wel een totaal andere hoek.


    Heeft er iemand gegevens van iemand die zo iets kan verwezelijken en dan ook zijn/haar portfolio ?



    Mvg,


    jerre

    Had wel verwacht dat het boven de 1000 ging zitten maar wat ik hier lees is echt wel veel geld :)


    Bedankt voor de feedback

    Ferhat, ben op zoek naar echt een proffesioneel iemand... Tevens mag je er van uitgaan dat het toch wel uitgebreid gaat worden.

    Beste,


    Kan er iemand mij vertellen waar of bij wie ik een volledig draaidende site met uitgebreid beheerderspannel kan laten maken ( site moet volledig beheerbaar zijn voor iemand zonder programatiekennis ) en hoeveel me dit zou kosten ? Het moet wel proper werk zijn en volledig van 0 te beginnen. Over de site zelf kan ik niet te veel vertellen maar het vertrekt wel vanuit het standpunt zoals facebook, twitter, ... Ook had ik graag geweten hoeveel een gemiddelde site laten maken me zou kosten.



    Ps: ik weet dat het allemaal wat vaag is maar ik kan er niet meer over zeggen. Hopelijk dat jullie me toch wat info kunnn geven.



    Mvg,


    jerre

    Beste,


    Bij deze verkoop ik mijn site http://www.federationwars.be. Dit doe ik omdat ik momenteel snel wat geld nodig heb en toch niet meer de nodige tijd heb om de site verder te onderhouden.


    Wat krijgt u ?


    - De host ( geregistreerd bij Versio en geldig tot 07-04-2014 )
    - Het domein ( geregistreerd bij Versio en geldig tot 04-04-2014 )
    - Het targetpay account waar de betalingen op komen ( staan nog een aantal betalingen op die tevens voor u zijn )
    - Een licentie van de source ( deze is uniek gemaakt door Ferhat en mag maar 1 maal doorverkocht worden in samenspraak met Ferhat. Voor verdere info kan u zich ook tot hem richten )
    - Een zeer uitgebreid beheerderspaneel
    - 79 al reeds geregistreerde spelers



    Als u nog verdere vragen heeft mag u mij altijd contacteren. Tevens is er een demo account beschikbaar met als naam demo en wachtwoord demo. Een bod uitbrengen kan via pm of openlijk hier op het forum naargelang hoe u het wilt.


    Ps: dit aanbod staat op ictscripters en nog 1 andere community



    Mvg,


    Jerre



    Info
    Minimumprijs: 65 euro
    Opbieden met: 5 euro
    Buy now: 100 euro


    Eindigt 24u na het laatste bod dat boven de 65 is

    Ok bedankt,


    Maar met die whois ben ik niet veel verder gekomen dan een contact-adres. Laten we hopen dat dit nog een actief adres is ;)

    Beste,


    Ik ben volop bezig met een nieuw project en wou vandaag de domeinnaam al bestellen zodat deze al zeker niet weg zou zijn. Nu als ik deze wil bestellen met .com zeggen ze dat deze al bezet is. Echter het rare is dat als ik mijn domeinnaam met .com opzoek op het internet er op komt dat deze pagina niet bestaat. Heeft iemand hier een verklaring voor ?


    En moest het echt bezet zijn hoe kan ik dan de eigenaar vinden / contacteren ?



    Mvg,


    jerre

    webdesign, heb het boek 'classroom in a book' photoshop cc gekocht en vind het zelf zeer duidelijk ook zat er een code bij waarmee je oefeningen kan downloaden :)


    De studie kan beginnen xD

    Via video's leren gaat me niet zo goed af ben van plan vandaag een boek of cursus te kopen iemand suggesties welke boek of cursus het leer-vriendelijkste is ? ( Ik begin van 0 kennis )

    Een goede avond ict'ertjes,


    Even een vraagje ik heb mezelf juist Photoshop aangeschaft en vroeg me nu af waar ik ergens het beste kan van leren. Ik heb zelf de voorkeur aan visuele studie ( via filmpjes dus ) maar had deze graag in het Nederlands gehad. Heeft er iemand een goede site hiervoor buiten YouTube ?



    Mvg,


    jerre

    Om uit te blinken zal je nieuwe opties moeten creëren en doen wat niemand anders doet. Een source van internet downloaden en online zetten werkt niet meer. ;)


    Om uit te blinken zal je nieuwe opties moeten creëren en doen wat niemand anders doet. Een source van internet downloaden en online zetten werkt niet meer. ;)


    Beste,


    De eerste unieke optie is al uitgeschreven moet alleen wachten tot mijn scripter tijd vind om deze te maken.