Posts by FrankY

    Hallo leden,


    ik heb een fout in mijn functie script namelijk undefined variable mysqli echter haal ik deze variable wel op uit gegevens.php


    het gaat om dit stukje:


    zou iemand mij uit deze brand kunnen halen?


    Met vriendelijke groet,


    Frank sijbom

    Hallo beste mensen,


    Ik ben vandaag begonnen met een source te maken op xampp nu ben ik bij het registratie formulier aan gekomen en heb ik 2 foutjes. Na wat googlen ben ik er nog niet uit gekomen en na mijn idee klopt alles ook gewoon.


    Dus had ik 2 vragen:


    1. Waarom krijg ik deze 2 fouten:


    1a. Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\crime\signup.php on line 55




    1b. Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\crime\signup.php on line 59

    2. Is mijn script veilig genoeg?





    bij voorbaat dank,


    Frank sijbom.

    Ik wou liever geen framework gebruiken maar het zelf proberen. Nu ik het menu onderdeel ook voor elkaar heb gekregen zit ik met een css probleem.
    Ik wou mijn menus onder elkaar maar als ik een nieuwe menu titel toevoeg in mijn database staan ze naast elkaar. Nou dacht ik aan float: left maar dit had ik er al tussen staan. Als ik clear both doe dan staan ze wel onder elkaar maar dan staat mijn "content" ook onder op.


    ik denk dat het om dit stukje gaat:



    Met vriendelijke groet,


    Frank sijbom

    Na wat aanpassingen doet ie eindelijk, ik heb een __constructer toegevoegd en toen kon ik eindelijk mijn database fatsoenlijk oproepen. Tot nu toe doet alles het nog, dit is wat ik heb.



    Verder snap ik self:: nog niet echt dus zal me daar eens in gaan verdiepen. Iemand nog tips?


    Nu ik verder ben gekomen wil ik een menu via php maken. Ik weet niet hoe ik dit zal moeten uitleggen dus doe het even met een voorbeeld in de hoop dat jullie het snappen.


    Wat ik dus wil:


    Je hebt een 'titel' ($menutitel), daaronder wil ik later links in toevoegen echter heb ik meer menus en wil dus zorgen dat deze link bij dit menu komt en dan ook orderen op datum.


    Dus bijvoorbeeld heb ik 2 menu titels en wil ik de link algemeen bij menu1 en contact bij menu 2 dit wil ik orderen op datum dus gooit ie anders beide menus bij menu1.


    Zie het als De lounge, daar staan allemaal topics onder die daar naar toe gewezen zijn en niet naar Linkpartners.


    Ik hoop dat jullie het snappen.
    Met vriendelijke groet,


    Frank sijbom

    Hallo iedereen,


    na een tijdje gestopt te zijn wil ik nu weer verder met scripten, ben veel verleerd dus als je nog een foutje ziet mag je het tegen me schreeuwen.


    Nu de reden voor het openen van dit topic,


    ik heb een class aangemaakt genaamd SimpleCMS. Nu wil ik binnen de function gebruik kunnen maken van mijn database, op een localhost, echter heb ik van alles geprobeerd maar het wil me maar niet lukken. Hoe zou ik dit voor elkaar kunnen krijgen?


    Het script:



    Ik denk dat het hier aan zou moeten liggen want in mijn index staan maar 3 regels PHP, het oproepen van Show_public en oproepen van class en datbase.


    Als iemand me uit de brand zou kunnen helpen zou ik dit heel erg waarderen.


    Met vriendelijke groetjes,


    Frank sijbom

    Hij kan gewoon deze source kopen, die kun je op google wel vinden. Als je niet wil betalen zou je dan voor webtiger moeten gaan ofzo, moe tje nog wel even unbuggen.