Posts by Joshua

    Enkele jaren geleden ging er op Criminalspoint een topic open met een spel wat leek op tribalwars. Je speelde het online tegen andere mensen en het speelde zich (volgens mij) af in WOII. Je moest je eigen leger opbouwen d.m.v olie oppompen, legers plaatsen, kazernes bouwen etc. Het spel moet je downloaden gezien het een best groot spel is.


    Iemand enig idee hoe dit spel heet?


    Groet,
    Joshua

    Ik heb Windows 8.1 gisteren kunnen downloaden in de store. Direct als ik de store opende stond het groot aangegeven.

    Hi,


    Voor mijn studie zoek ik een kleine notebook (13-15 inch) die een goede accu heeft. Ik ben niet van plan er mee te gamen, het moet Word kunnen draaien en evt. licht grafische programma's. Gewoon een kale laptop dus die niet al te duur is. Ook moet de accu een paar uur mee kunnen.

    Als je 60 instelt, kan je dat niet overschrijden. Ik heb vorige week voor 8 euro geadverteerd, vandaag was het afgeschreven. Na dat ik 8 verbruikt had is die automatisch gestopt.

    MJorritsma, dat is een hele goede. Daar ga ik aan werken. Verder ga ik inderdaad er voor zorgen dat de website via de mobiel ook goed zichtbaar is. Voor de rest, bedankt voor jullie feedback, de website is nog in de opstartfase.

    Hi,


    Voor mijn hobby ben ik bezig met het opzetten van een scheidsrechters website. Ik ben nu al een week bezig met het opzetten er van en we zitten in een beginnende fase. Het draait op Wordpress maar ik heb zelf veel aangepast / toegevoegd. Wat vinden jullie van de look, en wat zou qua SEO de website nog goed doen? Verder ben ik nog op zoek naar een goede plugin voor gerelateerde posts, hebben jullie een idee?


    De website is?
    s*c*heids*.eu (zonder *)


    Graag jullie tips & feedback.

    Hi,


    Ik ben bezig met een website wat vooral een leerproject gaat worden. Ik loop enkel tegen een probleempje op en dat is het volgende.


    http://wineenactie.nl/


    Op de bovenstaande link is de achtergrond met een scheidsrechter te zien, de gehele wallpaper zat iets anders in elkaar, daar stond de scheidsrechter gecenteerd. Nu is het zo dat die helemaal links moest en dus verplaatst is. Weet iemand van jullie hoe ik nu rechts de zelfde achtergrond nog ga krijgen?


    Groet,
    Joshua

    Poeh jongens, hou 'ns op! Meneer gooit net zijn crimeclub source online die hij op het internet heeft gedownload... niet zomaar dingen zeggen zonder dat je er iets vanaf weet jongens! ;)

    Rekenen (.biz) betreft een domeinnaam met veel potentie.

    EXTRA INFORMATIE:


    - 18.200 zoekresultaten per maand in NL


    - ook veel zoekacties uit België!


    - overige extensies die interessant zijn die zijn bezet


    - betaling per overschrijving


    - geen btw ivm particuliere verkoop


    Doe een leuk bod via een privébericht en wie weet is die van jouw.

    -Maikel, nogmaals dank voor je reactie. Gezien het een startend project is heb ik nog geen budget van €80. Ziet er verder wel zeer interessant uit maar ik ben daarnaast meer uit naar goedkopere opties die ik waarschijnlijk vind bij een particulier. Op Sitedeals heb ik een potentiële kanshebber gevonden maar ik heb er een twijfel bij.


    Ik ben nog steeds op zoek, heb ook op ICTS inmiddels een privébericht ontvangen, mogelijk dat ook dat iets is. Ik heb hiervan nog geen voorbeeld ontvangen.

    Ik bedoel niet zo zeer namaak werk, al is dat een mogelijkheid. Open source of eigen gemaakt is beiden een optie.


    Maikel, dank voor je reactie. Ik heb één interessante gezien, de OS. Zeer uitgebreid en leuk systeem, moet alleen even kijken als er een Nederlandse vertaling voor is en als hij helemaal aan mijn eisen voldoet. Ik zocht eigenlijk iets wat meer simpel is maar dit zou ook kunnen.


    Meer suggesties zijn altijd welkom.